Notifications
Clear all

2 draadloze bewegingssensors koppelen met een en de zelfde stopcontact  

   RSS

0

Beste Mensen ik weet niet helemaal of ik hier op het juiste adres ben , maar heb een vraag.
Ik wil het volgende doen: ik wil beneden in het toilet een draadloze bewegingssensor hangen , en boven in de badkamer wil ik ook een draadloze bewegingssensor hangen . Deze beide sensoren moeten op zolder een en de zelfde motor t.b.v. de afzuiging in kunnen schakelen , en als er geen beweging meer is in het toilet de motor na 2 minuten uit schakelen , en als op de badkamer geen beweging meer is moet de motor na 10 minuten uit schakelen. het kan dus zijn dat er op het toilet en op de badkamer tegelijker tijd beweging is en dit moet natuurlijk geen conflicten opleveren. Nu zie ik door de bomen het bos niet meer , kunt u mij adviseren wat ik het beste kan gebruiken.

Kijk voor de gein eens naar de motion sensors van FIBARO in combinatie met een slimme stekker van FIBARO (wall plug type F). Ik denk dat het dan wel mogelijk zou moeten zijn (indien je afzuiging op het netstroom aangesloten wordt...) in combinatie met IFTTT of wellicht Homey met behulp van Flows. 

 

2 Answers
0

Bedankt Mensen .

ik ga hier naar kijken

Nice! Mocht je meer hulp nodig hebben dan kunnen we je altijd in contact brengen met installateurs voor hun opinie. Succes!

-1

Allereerst welkom bij het Smarthomeforum Rene!  👍 

Onlangs strandde ik op een interessant project wat gedeeld werd via Robbshop:  https://www.robbshop.nl/domotica/projecten/z-wave-badkamer-ventilatie. Dit is wel op basis van Z-Wave en ik weet dus niet of jij al reeds smart home apparatuur in huis hebt geïnstalleerd?

Co-Founder van Smart Brothers en schrijft dagelijks op Smarthomeweb.nl.

Share: